KidsCare, consulta pediàtrica online

El menjador de la nostra escola  és de 13 a 15 h del migdia. El dinar ens el porta cada dia el Gumen, una empresa familiar de càtering.

https://gumencatering.com/es/menus/

 

La llar ofereix un servei de pediatria online, en el qual disposem d’un pediatre, un nutricionista i un psicòleg, cada dia de la setmana, de 9 a 5 de la tarda.

Aquest servei posa a disposició de l’equip de mestres un professional mèdic sempre que ho vegin necessari i d’aquesta manera evitar o anticipar qualsevol dubte que pugui sorgir en relació a la salut dels més petits. El servei es duu a terme a distància, a través d’un equip mèdic que es troba al centre, proporcionat per KidsCare i tenint en compte l’historial mèdic de cada nen.

La nostra pediatra assignada és la Dra. Belén de Nicolás. La doctora, mitjançant una sol·licitud via e-mail, podrà convidar a participar a la consulta als pares, si ambdós ho consideren oportú.

Una vegada finalitzada la consulta, la doctora envia l’informe clínic amb les prescripcions adequades a la família, de forma privada a través de l’e-mail.

El servei mèdic del centre resoldrà dubtes o necessitats per assegurar que els nens i nenes estan ben atesos des del primer moment per professionals de la salut, evitant que puguin sorgir complicacions i desplaçaments innecessaris.

I així, les famílies gaudeixen de la tranquil·litat de comptar amb un servei mèdic de confiança a la llar dels seus fills i filles.

http://telepediatria.es/

 

Voleu més informació sobre alguns aspectes dels vostres fills/es?

Podeu assistir de forma gratuïta a les nostres xerrades sobre temes específics (límits, nutrició, control d'esfínters...).

Consulta el nostre blog o vine al centre i demana informació sobre el calendari i els temes a tractar a les exposicions que faran els nostres especialistes.

Què és la Natació Educativa?

És una metodologia pionera que presentem des de l’escola amb la intenció de reforçar el projecte d’immersió lingüística en el medi  aquàtic i seguir oferint als infants situacions  vivencials de l’anglès.

Objectius:

  • Familiaritzar-nos amb el medi aquàtic
  • Potenciar l’autoestima dels infants
  • Reforçar la seguretat i la confiança en un mateix
  • Desenvolupar habilitats psicomotrius imprescindibles per aprendre a nadar
  • Arribar a prescindir del contacte amb l’adult (monitor o teacher)
  • Aprendre anglès de manera divertida i en un medi diferent a l’escola
  • Escoltar l’anglès i el català de manera simultània
  • Convidar-los  a descobrir noves sensacions a la piscina

Oferim servei d'acollida a nens i nenes, tant del nostre centre com de fora, per gaudir d'una tarda d'activitats i jocs.

L'hora d'acollida és de 5 a 6, té un preu de 4€ i inclou el berenar i una activitat, joc o manualitat dirigida per una mestra.