El menjador de la nostra escola  és de 13 a 15 h del migdia. El dinar ens el porta cada dia el Gumen, una empresa familiar de càtering

Menú de Juny

Oferim servei de logopèdia i psicopedagogia per cobrir les diferents necessitats educatives, tot i que també oferim tasques d'orientació i recolzament: gelosia, conducta, anar a dormir... partim de la idea que cada nen és una personeta única i l'hem de valorar a partir de si mateix, oferint-li unes pautes personalitzades i adequades a la seva realitat personal.

Considerem molt necessari el seguiment de l'evolució dels diferents casos.

Obrim el centre de forma totalment gratuïta per a totes les famílies que vulguin compartir el nostre espai per aprendre a fer massatges als seus nadons de 2 a 18 mesos. Una mestra titulada us ensenyarà a fer-ho en tres sessions.

Creiem que el massatge infantil els dóna benestar emocional, un creixement saludable i beneficia el seu sistema nerviós afavorint un bon funcionament mental i cognitiu.

Voleu més informació sobre alguns aspectes dels vostres fills/es?

Podeu assistir de forma gratuïta a les nostres xerrades sobre temes específics (límits, nutrició, control d'esfínters...).

Consulta el nostre blog o vine al centre i demana informació sobre el calendari i els temes a tractar a les exposicions que faran els nostres especialistes.

Què és la Natació Educativa?

És una metodologia pionera que presentem des de l’escola amb la intenció de reforçar el projecte d’immersió lingüística en el medi  aquàtic i seguir oferint als infants situacions  vivencials de l’anglès.

Objectius:

  • Familiaritzar-nos amb el medi aquàtic
  • Potenciar l’autoestima dels infants
  • Reforçar la seguretat i la confiança en un mateix
  • Desenvolupar habilitats psicomotrius imprescindibles per aprendre a nadar
  • Arribar a prescindir del contacte amb l’adult (monitor o teacher)
  • Aprendre anglès de manera divertida i en un medi diferent a l’escola
  • Escoltar l’anglès i el català de manera simultània
  • Convidar-los  a descobrir noves sensacions a la piscina

Oferim servei d'acollida a nens i nenes, tant del nostre centre com de fora, per gaudir d'una tarda d'activitats i jocs.

L'hora d'acollida és de 5 a 6, té un preu de 4€ i inclou el berenar i una activitat, joc o manualitat dirigida per una mestra.